Inschrijven - nieuw op school

Alle kinderen van onze school, met uitzondering van de leerlingen van het zesde leerjaar, zijn automatisch ingeschreven voor het volgende schooljaar. Wie verandert van school, laat dit a.u.b. weten op het secretariaat. 


Hartelijk dank voor je interesse in onze school!

Kinderen van geboortejaar 2022 kunnen al ingeschreven worden. 

Kinderen van geboortejaar 2023 kan je al aanmelden, zo ben je zeker dat je alle info en communicatie rond inschrijvingen ontvangt. Daarvoor geef je de naam en geboortedatum en jullie contactgegevens door via de directie: directie@shpetegem.be
Zij kunnen ingeschreven worden vanaf september 2024. 

Onze school kent geen inschrijvingsbegrenzing, dus we schrijven je kind graag in!

Op dinsdag 26 maart '24 van 16.30 uur tot 18.30 uur en zaterdag 14 september '24 van 10 tot 12 uur voorzien we een opendeurmoment. U kan dan rondgeleid worden door een meester of juf doorheen het schoolgebouw en vragen stellen over onze werking. Van harte welkom! 


Er is dit moment ook mogelijkheid tot inschrijven.

We voorzien graag voldoende tijd voor je en daarom vinden wij het handig wanneer je op voorhand een seintje geeft als je zou langskomen. Je kan dit doen via aanmelding opendeurmoment.

Heb je je niet aangemeld, maar wil je toch langskomen?! Dan ben je vanzelfsprekend ook welkom!

Lukt dit moment niet? Geen probleem! Stuur gerust een mailtje naar directie@shpetegem.be of 09/386 29 79 en we vinden zeker een moment dat voor je past!

Inschrijven kan ook rechtstreeks door het invullen en bezorgen van onderstaande documenten en het toevoegen van een kopie/foto van de ISI+-kaart of kidsID.

Je stuurt deze dan naar Veronique Mesure en Nathalie Snoeck, de directie, via bovenstaand e-mailadres.

Bij de inschrijving ontvangen we op deze manier heel wat info van jullie. We geven je ook graag zelf heel wat info door op dat moment.

- Wat moet je zeker lezen?

             * eerst en vooral: ons schoolreglement

             * brieven met permanente achtergrondinfo krijg je niet elk jaar opnieuw                             ontvangt:  zie tabblad 'info voor wie al bij ons op school zit'

- Wat vragen we je om in te vullen?

             * toestemmingsformulier gebruik beeldmateriaal 

             * invulgedeelte nieuwsbrief september

            

- meer specifieke info voor starters vind je hieronder:

Achtergrondinfo voor starters

Wij kunnen geen informatie bewaren over leerlingen die niet (meer) bij ons op school zitten.
Als een ouder dus bijvoorbeeld kiest om te verhuizen, en de leerling daar wil inschrijven, dan is het aan te raden om bij ons, voor de uitschrijving, de nodige informatie op te vragen indien zij die willen doorgeven.