Info voor wie al bij ons op school zit

Nieuwsbrieven vind je via deze link.

Specifieke info rond corona (info, afspraken, maatregelen) vind je in de nieuwsbrief van november.

TIP: Brieven/mails gemist? Kijk of ze niet bij je spam (ongewenste e-mail) terechtkwamen. 

Kan je een GoogleForms link niet openen? Probeer het dan eens via een ander toestel, of een andere internetbrowser. Met Google Chrome lukt het normaalgezien wel.

Coronamaatregelen:

Maandmenu: 

https://www.energiq.net/nl/school/basisschool-sint-hendrik

In code oranje kan je kind geen volle maaltijd of soep eten op school. Boterhammen eten met water of met een eigen drankje kan wel, naar huis gaan eten kan ook.

We hebben geprobeerd om de maaltijden in de eetzaal te bedelen zoals het hoort volgens code oranje (kinderen zitten per klasbubbel), maar dit is niet haalbaar. Kinderen kunnen niet de nodige afstand van elkaar houden als ze naar het buffet gaan en kunnen door tijdsgebrek niet voldoende bij komen bedienen. Bovendien hebben ze te weinig tijd om rustig te kunnen eten.
Daarom vragen we u om voor de maand november boterhammen mee te geven.

Wie volle maaltijd opgaf voor november, wordt automatisch overgezet naar boterhammen. Indien dit toch gewijzigd moet worden, laat je dit weten via administratie@shpetegem.be

Prijslijst voor de abonnementen via google forms. 

Naar het middelbaar:
VTI Deinze en Leiepoort Deinze:
Aangezien we geen fysieke infoavond over onze eerste graad kunnen/mogen organiseren, zullen we op 3 februari 2021 een digitale voorstelling delen met alle ouders die ingetekend hebben om het filmpje te ontvangen. Uiteraard kunnen uw leerkrachten en/of zorgcoördinatoren daar ook voor intekenen via deze link (ook te vinden op onze website leiepoort.be en vtideinze.be).

Onze openpoortdagen zullen op 24 en 25 april 2021 doorgaan. Enkel op afspraak. 

www.clbchat.be biedt leerlingen gratis en anoniem chathulp over hoe ze zich thuis en op school voelen, hun studies, gezondheid ... Ook ouders zijn welkom.