Info voor wie al bij ons op school zit

Brieven/mails gemist? Kijk of ze niet bij je spam (ongewenste e-mail) terechtkwamen.

Kan je een GoogleForms link niet openen? Probeer het dan eens via een ander toestel, of een andere internetbrowser. Met Google Chrome lukt het normaalgezien wel. 


Zet deze data alvast in je agenda: 

- 31/5-2/6/2023: L2 zeeklas Het Reigersnest Koksijde

- 19-21/6/2023: L1 openluchtklas De Horizon Bredene

- Zaterdag 24/6: barbecue op school


Uren , kalenders, data - nieuwsbrieven


Eerste communie: 29/4/2023 om 14.30u.: info vanuit de parochieVoor- en naschoolse opvang: 

De inschrijving voor opvang gebeurt niet automatisch door ons, want je kan kiezen voor de binnenschoolse opvang op school of de buitenschoolse opvang.Voor de binnenschoolse opvang (https://www.deinze.be/duizendpoot) hoef je niet in te schrijven. Kinderen gaan ongeveer na een kwartier nadat de school uit is naar deze opvang als ze niet zijn opgehaald. Ze kunnen er tot 18 uur blijven. Op woensdag tot 13 uur.Indien jullie opvang nodig hebben tot 19 uur, op woensdagnamiddag of op vakantiedagen, kan dit alleen in de buitenschoolse opvang (https://www.deinze.be/buitenschoolsekinderopvang).Daarvoor dien je vooraf in te schrijven en je moet ook elke dag laten weten of je kind hiervan al dan niet gebruik zal maken."

Op 24 april; 8 mei en 13 juni zal de binnenschoolse opvang in de buitenschoolse opvang door gaan, zodat de eetzaal dan voor de personeelsvergadering beschikbaar is. 


Coronamaatregelen


Ziek - Medicijnen

Ziektebriefjes mag je meegeven met je kind, wanneer hij of zij terug naar school komt. De klasleerkracht houdt ze bij voor de verificateur. 

Brieven begin schooljaar

Ook in het voorbije schooljaar kon je foto's en berichten van de klas van je kind(eren) terugvinden op Gimme.

In augustus worden de foto's verwijderd, zodat we klaar zijn voor het nieuwe schooljaar. Vergeet dus niet om ze tijdig af te halen.

In de zomervakantie blijven de Google Edu accounts bestaan, maar:

  • de accounts van de leerlingen van het zesde leerjaar worden verwijderd in augustus. Staat er nog info op die je wil bewaren? Vergeet dan niet om dit te downloaden of over te zetten naar een ander account.

  • We vragen met aandrang om ook in de vakantie de etiquetteregels te respecteren: blijf beleefd en gebruik je account op een verstandige manier, die voor iedereen fijn is.


Naar het middelbaar

Scholengemeenschap Ideaal: infobrochure

Dit is de gemeenschap van middelbare scholen die tot dezelfde scholengroep behoort als onze school.