Nieuws

De Sint bracht dit jaar niet alleen cadeautjes in de klassen, maar hij heeft bovendien mooie nieuwe tafels laten brengen voor in de eetzaal. Samen met onze kleurrijke stoelen creëren we daar zo een aangename omgeving om samen te eten. 

Bericht van de ouderraad: 

De koekenverkoop was een groot succes. We verkochten maar liefst 780 dozen, een record! Aan al onze kopers, dankjewel! De opbrengst wordt integraal terug geïnvesteerd in de school. 

Er is veel gebeurd op school deze zomer... wat werd allemaal vernieuwd?

- onze geluidsinstallatie... zo werd onze klassieke bel ook door een ander geluid vervangen... verrassing!

- verlichting in het kleuterblok, in de eetzaal, aan de gevel, bij het paadje voor de fietsers

- een nieuw plafond in de klassen van juf Ilse L3a, juf Barbara/juf Charlotte L4b en in de gang van het lager. Nieuws binnen het team

Meester Jef, die vorig jaar voor de muzikale noot zorgde op school via 'kunstkuur' (samenwerking met KaDe), zal ook dit jaar bij ons op school blijven werken, zelfs nu het kunstkuurproject voor ons is afgelopen. We zijn blij dat hij op die manier zijn muzikale expertise kan overdragen op de leerlingen én leerkrachten.

Dit schooljaar werkt onze directie, juf Veronique, 4/5. Ann D'haenens vervangt haar met veel enthousiasme op donderdag als directie a.i. 


Na twee coronajaren starten we ons kriebelteam weer op. Dank aan de vrijwillige helpers! 


Dank je wel voor de talrijke opkomst bij ons circus! Het doet ons zo veel deugd om te zien hoe het publiek én de kinderen ervan genoten hebben...


In juni kreeg onze school een week lang bezoek van de onderwijsinspectie. We zijn fier op het verslag, dat het label 'gunstig' draagt!


Op 22/04/2022 van 15.15u. tot 17u. hielden we een 'Pimp-stop' op de speelplaats...

- samen een glaasje drinken op de speelplaats - kennismaken of bijpraten met andere ouders - met je bijdrage kopen wij nieuwe speelmaterialen aan voor onze speelplaats - leuk voor iedereen dus! - we posten hier later wat we dankzij jullie konden aankopen -

Dank voor jullie talrijke opkomst! We laten langs deze weg weten wat we hiermee zullen realiseren...


De klassen van L56 mogen al het hele schooljaar werken op nagelnieuwe chromebooks. Ook de andere klassen zullen hier nu kunnen van proeven. De school kocht voor elke kleuterklas 1 chromebook aan en voor L1234 2 chromebooks per klas. Dit zal jaar na jaar aangevuld worden... Er zijn ook stevige opberg- en oplaadkasten voorzien. 


We kochten een koelkast aan voor de boterhamdozen. Per klas voorzien we een bak om de boterhammetjes lekker koel in te bewaren. Zo houden we de maaltijden smakelijk en gezond! 
Aan de inrit van de schoolstraat staat een bord waarop staat wanneer je de straat niet mag inrijden.

Door dit bord plaatsen we de nadar nu niet meer.
Wilt u rekening houden met de tijdsaanduiding om het veilig te maken voor al het schoolgaande verkeer?Wilt u dit laten weten aan al wie de straat gebruikt (grootouders,...)?

Dank om van de schoolstraat een veilige straat te maken! Samen moet dit ons lukken!