Ouderraad

De schOUDERS onder onze school


Op zoek naar een bijzondere manier om Moederdag te vieren? Kom dan naar onze lezing over "Moeders in Afrika". Dit gebracht door Sabine Van de Vyver, hoofdvroedvrouw aan de materniteit Sint-Vincentius in Deinze. Laat je inspireren door haar verhalen over de krachtige en inspirerende moeders die elke dag weer vechten voor hun gezinnen en gemeenschappen. Leer over hun uitdagingen en overwinningen in haar verhaal tussen hoop en wanhoop. Zij brengt dit ondersteund door woord en beeld...

De ouderraad bestaat uit een enthousiaste groep ouders die allerlei activiteiten organiseren om ouders, personeel en kinderen van de school samen te brengen (b.v. een fietstocht, een quizavond, ...), om te informeren en adviseren (b.v. een avond rond leren leren, uitwisselen van idee├źn over vernieuwing op school, ...) of om de school financieel te steunen (b.v. de kaas- en breugelavond, ...).
Zij vergaderen zo'n 8-tal keer per schooljaar, samen met de directie, een leekracht van het kleuteronderwijs en een leerkracht van het lager onderwijs.


Welkom op de eerste bijeenkomst: 29/8 om 20u op school. Meer info via info@ouderraadshp.be